Заповядайте на Втората пациентска среща по идиопатична белодробна фиброза, която ще се проведе от 25 до 27.10. 2019 г. в хотел “Кайлъка” – гр. Плевен.


Събитието под мотото „С дъх на живот“ ще бъде част от VIII–мата Конференция по пулмонална хипертония и IV-тата Балканска среща по пулмонална хипертония. Срещата е не само за пациенти, но и са добре дошли и близки на пациенти със заболяването, както и хора, които се интересуват от темата.

Лектори на срещата:

  • Д-р Пьотр Радван- Рореншеф е белодробен специалист в Националния институт по туберкулоза и белодробни заболявания- Варшава, Полша. Той е съосновател на Асоциация Идиопатична Белодробна Фиброза- Полша, която, заедно със Сдружение Идиопатична Белодробна Фиброза-България, е част от Европейската Федерация по ИБФ.
  • проф. Коста Костов – създател на Фондация за респираторна медицина Inspiro.

За да заявите участие в конференцията, е необходимо да изпратите потвърждение за брой участници (пациент, пациент с придружител или роднина на пациент, който е в невъзможност да присъства) на email: idiopathicfibrosisbg@gmail.com или на телефон 0887 278 995 до 15.10.2019 г. Очакваме Ви!